Toptijdschriften voor informatietechnologie

IT-geeks zetten altijd een stap vooruit om verbonden te blijven met de nieuwste technologie├źn op het gebied van computer- en informatietechnologie. Met de opkomst van technologische vooruitgang op verschillende gebieden van specialisme op het gebied van informatica en IT via het lezen van blogs, het bekijken van technische documentaires, het bezoeken van op technologie gebaseerde websites en het lezen van technische tijdschriften op het web.

Met de opkomst van eBooks kunnen mensen en technisch personeel dat bij een aangepast webdesignbureau werkt nu hun tijdschriften in digitaal formaat lezen, maar er zijn nog steeds veel mensen die liever een fysiek tijdschrift in de hand houden en door pagina’s bladeren. Daarom hebben we in dit artikel toptijdschriften voor informatietechnologie vermeld.

1. Computerwereld

ComputerWorld is een populair tijdschrift voor IT-professionals en enthousiastelingen. Of je nu solliciteert naar een nieuwe functie of gewoon op de hoogte wilt blijven van de laatste trends in de IT-branche. In dit opzicht is ComputerWorld een gerenommeerd tijdschrift dat zich richt op op technologie gebaseerde producten en bronnen met betrekking tot de real-world scenario’s.

2. Maximale pc

Maximum PC is een van de best verkochte technologietijdschriften, dit tijdschrift is ontworpen voor computergeeks, omdat de inhoud voornamelijk is ontworpen voor professionele gebruikers. Bovendien vind je meestal brutaal eerlijke hardwarereviews, gebruikershandleidingen en handleidingen over overklokaspecten, productdocumenten, populaire tips en trucs en projectgidsen. Maximale pc is bedoeld om te leveren als u op zoek bent naar artikelen over zakelijke en IT-gerelateerde onderwerpen met een ongrijpbaar uiterlijk.

3. Netwerkcomputing

Network Computing is een informatief tijdschrift voor iedereen die betrokken is bij de IT- en netwerkindustrie. Deze publicatie heeft bevoorrechte informatie over toepassingsgebaseerde infrastructuur, beveiliging, opslag, server, messaging en samenwerkingsbenadering om problemen op te lossen.

4. Het volgende web

The Next Web is een website en jaarlijks publicatieplatform dat zich richt op de nieuwste technologie en startende bedrijven over de hele wereld. Zeker, The Next Web bevat updates, informatie en zakelijke inzichten over de hele wereld.

5. Het Linux Magazine

Linux Magazine richt zich alleen op het op Linux gebaseerde besturingssysteem en het is een geweldige bron en service voor iedereen die het Linux-platform gebruikt of assimileert en het zou altijd het voordeel bevorderen voor op Linux gebaseerde ontwikkelaars, netwerkbeheerders, systeembeheerders en IT-specialisten.

Leave a Reply