Tips voor decoratie

Ga voor behang

Op zoek naar een plek om te experimenteren met gewaagd, humeurig behang? Maak een prachtige kamer, want het is de perfecte plek voor het maken van statementbehang. Een prachtig bloemenbehang is humeurig genoeg om sfeer in de kamer te creëren, maar zit boordevol persoonlijkheid waardoor het decoreren van de rest van de kamer een fluitje van een cent is.

Zuidwestelijke charme

Omdat het een beetje onverwacht is, maar ook levendig en vet. Met een koeienhuidtapijt en gestuurde kunst aan de muur van de schedel, zal de slaapkamer eindeloos visueel interessant zijn.

Veel texturen

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​slaapkamer te maken waar je niet op kunt wachten om elke avond thuis te komen? Voeg textuur toe. Een slaapkamer gevuld met texturen op en naast het bed geeft het een comfortabele, gezellige sfeer. Investeer in plaids, kussens en beddengoed waar je echt van houdt om je slaapkamer een uitnodigend gevoel te geven. Daarnaast is het ook goed om in overgordijnen te investeren.
Dit geeft ook extra structuur.

Hou het neutraal

Als het gaat om het maken van een kleurenpalet voor uw slaapkamer, zijn gedempte, rustige verfkleuren vaak het beste. Een slaapkamer die vertrouwt op zachte neutrale kleuren en gedempte diepere tinten zal een vredige, kalmerende sfeer creëren. Hoewel gedurfde kleuren in een slaapkamer kunnen werken, zijn zachtere tinten ideaal voor het ontwerpen van een rustige ruimte.

Leave a Reply