TIPS OM U DE VEILIGSTE REIZIGER TER WERELD TE MAKEN

In het begin maak je veel reisfouten.

Reisvaardigheid is een proces dat voortkomt uit gemiste bussen, dwaas gedrag, culturele onwetendheid en talloze kleine fouten. Op een dag begin je naadloos door luchthavens te bewegen en integreer je jezelf in nieuwe culturen zoals een vis in het water.

1. Pak altijd een handdoek in

Het is de sleutel tot succesvol galactisch liften en gewoon gezond verstand. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt, of het nu op het strand is, op een picknick of gewoon om af te drogen. Hoewel veel hostels handdoeken aanbieden, weet je het nooit en het dragen van een kleine handdoek zal niet zoveel gewicht aan je tas toevoegen.

2. Koop een kleine rugzak / koffer

Door een kleine rugzak te kopen (ik hou van iets rond de 35/40 liter), zul je gedwongen worden om licht in te pakken en te voorkomen dat je te veel spullen bij je hebt. Mensen hebben van nature de neiging om ruimte te willen vullen, dus als je licht inpakt maar veel extra ruimte in je tas hebt, zul je uiteindelijk “wel, ik denk dat ik meer kan nemen” en er vervolgens spijt van krijgen.

3. Pak licht in

Het is prima om een ​​paar dagen achter elkaar hetzelfde T-shirt te dragen. Neem de helft van de kleding die je denkt nodig te hebben … je hebt niet zoveel nodig als je denkt. Schrijf een lijst met essentiële zaken op, snijd deze doormidden en pak die alleen in! En aangezien je een kleine rugzak kocht zoals ik zei, heb je sowieso niet veel ruimte voor extra spullen!

4. Maar neem extra sokken mee

Je verliest een hoop aan wasgremlins, slijtage en wandelen, dus extra inpakken komt goed van pas. Ik neem er maar een paar meer dan ik nodig heb. Er gaat niets boven een nieuw paar sokken!

5. Neem een ​​extra bankpas en creditcard mee

Rampen gebeuren. Het is altijd goed om een ​​back-up te hebben voor het geval je wordt beroofd of een kaart verliest. U wilt niet ergens anders vastzitten zonder toegang tot uw geld. Ik heb ooit een kaart laten dupliceren en er een bevriezing op gezet. Ik kon het de rest van mijn reis niet gebruiken. Ik was erg blij dat ik een extraatje had en niet zoals mijn vriend, die dat niet deed en gedwongen werd om altijd geld van mij te lenen!

Leave a Reply