Manieren om uw geld als laatste te verdienen tijdens het reizen

De manier om uw geld als laatste te verdienen, is slim en realistisch te zijn over uw budget en uw onderzoek te doen.

Het is saai, maar het is waar.

Toen ik voor het eerst begon met reizen, kneep ik elke cent en bespaarde ik elke kans die ik kreeg. Terwijl ik soms overdadig geld besteedde alsof het uit de mode raakte, maakte ik het op andere dagen goed door binnen te blijven en pasta te koken.

1. Weet waaraan u geld wilt uitgeven.

Als ik reis, budget ik niet veel geld voor accommodatie, rondleidingen of zelfs vervoer. Ik vind de goedkoopste accommodatie in de buurt en ik loop overal naartoe waar ik kan. Als ik een lift nodig heb, neem ik het openbaar vervoer of lift ik!

2. Onderzoek en plan voordat je vertrekt.

Als u uzelf kent en waar u geld aan wilt uitgeven, kunt u eenvoudig een robuust budget maken dat u dekt tijdens uw reis. Dit is waar pre-trip onderzoek binnenkomt. Ga je rondleidingen of kooklessen volgen? Bungeejumpen of de hele nacht dansen in een club? Zodra u uw interesses kent (althans een beetje), kunt u uw budget instellen.

3. Creëer uw ideale budget.

Maak een budget voor wat u denkt dat reizen kost. Schrijf alle dingen op die u wilt doen, waar u ze wilt doen en hoeveel ze gaan kosten. Houd rekening met uw eten, verzekeringen, vervoer, vluchten, accommodatie, drank, activiteiten en al het andere waarvan u denkt dat het relevant is.

4. Stem uw verwachtingen af ​​op uw economische realiteit.

Ik heb veel gesneden uit mijn ideale budget en reisschema op basis van hoeveel ik wist dat ik zou gaan sparen voor mijn reis. Als ik dingen wilde doen die in totaal $ 10.000 dollar bedroegen, maar slechts $ 7.000 dollar zouden besparen, dan moest ik bezuinigen op mijn financiële realiteit.

5. Houd al uw uitgaven bij.

Eindelijk, nadat u uw realistische budget hebt gemaakt en op pad bent gegaan, moet u al uw uitgaven bijhouden. De mensen die vroeg naar huis moeten, zijn altijd degenen die geen idee hebben hoeveel geld ze onderweg uitgeven. Door elke uitgave bij te houden – van slaapzalen in een hostel tot die snack die je hebt gekocht – kun je zien of je op schema zit of te veel uitgeeft (in dat geval kun je je uitgaven corrigeren).

Leave a Reply