De coolste nieuwe horloges die je nu kunt kopen

Van bijgewerkte klassiekers tot edelstenen in beperkte oplage, dit zijn de uurwerken van 2020 waarvoor we sparen.

Dit jaar was een vreemd jaar voor de horloge-industrie. Zoals het voor zoveel andere bedrijven geldt, heeft het coronavirus de boel opgeschud: het grootste evenement in de branche werd volledig digitaal en Rolex, Tudor en Patek Philippe, drie van de grootste slagmensen in de branche, hebben hun grote releases uitgesteld. Maar dat betekent niet dat je geen erg ziek horloge uit 2020 kunt kopen. Dat kan zeker – en als je net als wij bent, wil je er misschien meer dan één pakken. Hier zijn een paar van onze favoriete nieuwe releases.

Grand Seiko Watches of Switzerland Exclusieve Toge Special

Vorig jaar legde GQ horlogecolumnist Wes Lang uit dat “alles wat Grand Seiko doet dat onschatbare, tijdloze effect heeft” – en deze nieuwe Britse race-groene editie van Watches of Switzerland zet zijn punt alleen maar kracht bij.

Cartier Santos-Dumont XL

Cartier’s Santos-Dumont wordt jumbo.

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42

De eeuwigdurende kalender is iets van een IWC-handtekening en nu verschijnt het op de stevige Portugieser van het merk.

Tudor Black Bay Chrono Dark

Niet bepaald nieuw – deze is uitgebracht voor de Rugby World Cup 2019 – maar Tudor’s “Dark” take zet ons nog steeds op gang.

Omega “America’s Cup” Seamaster

Natuurlijk, de volgende America’s Cup gaat pas in 2021 van start – maar waarom zou dat je ervan weerhouden om dit horloge tot dan toe elke dag te dragen?

Leave a Reply