De beste Google-assistent-luidsprekers voor thuis

Van slimme displays tot draagbare boomboxen, de spraakassistent van Google is er in alle soorten en maten. Dit zijn onze favorieten.

Er zijn twee stemassistenten opgesloten in een touwtrekken over wie de slimme luidsprekers in je huis bedient: Amazon’s Alexa en Google Assistant. We geven de voorkeur aan Google. De assistent beantwoordt vragen nauwkeuriger, heeft een eenvoudiger installatieproces en maakt verbinding met een groeiend aantal smart home-apparaten. Alle onderstaande apparaten hebben een ingebouwde Google Assistent, dus u kunt alles vragen wat u zoekt op Google of u kunt het vragen om smart home-producten zoals robotstofzuigers, slimme stekkers, lampen en tv’s te bedienen.

Bekijk zeker onze handige gids over hoe u uw privacy zoveel mogelijk kunt behouden terwijl u toch geniet van de luxe van slimme assistenten. We hebben ook veel andere koopgidsen, waaronder de beste slimme schermen, de beste slimme luidsprekers en de beste Alexa-luidsprekers.

Beste voor basics

Google Nest Mini

De Nest Mini is de opvolger van de originele Google Home Mini, hoewel je het moeilijk zult hebben om visuele veranderingen te vinden. Je krijgt wel een verbeterde geluidskwaliteit, met name een sterkere bas en een betere stemherkenning, en het apparaat kan aan de muur worden gemonteerd, zodat je wat ruimte op de credenza kunt besparen. De volumeregelaars lichten op als je de Mini nadert en, misschien wel het beste, de luidspreker is gemaakt van duurzame materialen: de stof aan de bovenkant is gemaakt van 100 procent gerecyclede plastic flessen en de externe behuizing is gemaakt met ongeveer 35 procent post-consumer gerecycled plastic.

Beste voor geluid

Sonos One (Gen 2)

De Sonos One van de tweede generatie is een geweldige optie voor mensen die een goede geluidskwaliteit willen, maar geen honderden dollars willen uitgeven aan luidsprekers. Je krijgt capacitieve aanraakbediening aan de bovenkant, inclusief een mute-schakelaar voor als je privacy wilt garanderen. Het maakt ook altijd een aangename toon wanneer Google Assistant is geactiveerd, zodat je weet wanneer hij luistert.

Beste soundbar

Sonos Arc Soundbar

De Sonos One klinkt geweldig, maar als het binnen je budget valt om te springen voor de Arc Soundbar van het bedrijf (9/10 WIRED Recommends), verhoog je je geluidskwaliteit echt een tandje hoger. Het heeft ingebouwde spraakondersteuning voor Google Assistant (plus Alexa en Siri). De vier far-field microfoons kunnen via de tv een stem opvangen, zodat je kunt zeggen dat hij moet pauzeren of het volume moet verlagen. Het is niet de enige soundbar met spraakassistentiemogelijkheden, maar de Arc klinkt ronduit uitstekend met Dolby Atmos-ondersteuning en zal waarschijnlijk de komende tien jaar updates ontvangen. Het enige nadeel is de prijs. De Sonos Beam is een kleinere optie met geweldig geluid voor de helft van de prijs.

Leave a Reply